Zaposlenici

BERNARDA FERDERBER, ravnateljica knjižnice

Prije dolaska u Gradsku knjižnicu Đurđevac (1.rujna 2018.) radila je kao školska knjižničarka proteklih petnaest godina. Organizira i rukovodi svim složenijim stručnim poslovima u knjižnici. I dalje ju najviše veseli rad s najmlađim korisnicima.


MARTINA MAKAR, knjižničar

Zaposlena u Gradskoj knjižnici Đurđevac od 2015. godine kao knjižničar. Područja interesa su joj rad s osobama smanjenih intelektualnih mogućnosti. Voditeljica je programa „ Ruka prijateljstva“, projekt koji obuhvaća rad s Udrugom Mali princ Đurđevac.


Katarina-Pavlovic

KATARINA PAVLOVIĆ, pomoćni knjižničar

Voditelj Dječjeg odjela

Njezin knjižničarski put krenuo je iz OŠ prof. F.V.Šignjara Virje gdje je radila kao školska knjižničarka. Volim čitati, slušati putopisna predavanja, osmišljavati nove projekte, a najviše od svega volim raditi s djecom.


SANJA LACKOVIĆ, dipl. knjižničar

Zaposlena u Gradskoj knjižnici Đurđevac od 2017. godine na radnom mjestu diplomiranog knjižničara. Područja interesa su joj nabava i obrada građe te katalogizacija. Uživa u radu sa svim korisnicima, a posebno onima starijih dobnih skupina.

 

500

CECILIJA KOPLJAREVIĆ, pomoćni knjižničar

Zaposlena u Gradskoj knjižnici Đurđevac od 2011. godine. Radi na poslovima pomoćnog knjižničara. Aktivno sudjeluje u kreativnim radionicama čiji je često i nositelj te je voditeljica projekta „Bibliokofer“.
Područje interesa joj je rad s korisnicima te uvođenje kreativnih radionica u svakodnevni program.