Kreativne radionice za predškolce

Kreativne radionice za predškolce

Objavljeno, 12. svibnja 2022. | Djeca, Događanja

Na jednoj od naših kreativnih radionica za predškolce, koje se svakog utorka održavaju od 18,15 do 19,00 sati, ugostili smo medicinskog tehničara Ivana Pasku. On nam je povodom Međunarodnog dana sestrinstva, koji se svake godine obilježava baš na današnji dan, održao vrlo zanimljivu i kreativnu radionicu.  Na radionici su djeca imala priliku dati infuziju i injekciju bolesnom sloniću i magarcu, staviti zavoj psiću koji je slomio nogu, poslušati otkucaje svog prijatelja i upoznati mnoštvo medicinske opreme kojom se svakodnevno služe naše medicinske sestre i tehničari. Na kraju su sva djeca dobila diplome za hrabrost i snalažljivost.

Zahvaljujemo gospodinu Ivanu Paski što je nesebično prenio svoja znanja i vještine na polaznike našeg programa za predškolce.

Od sljedećeg utorka naše radionice provodit ćemo u Park šumi Borik, u blizini hostela, u isto vrijeme – utorkom od 18,15 sati. Svi roditelji i djeca od 3 do 6 godina starosti koji se žele uključiti u naše radionice mogu to učiniti na našem Dječjem odjelu. Svi ste dobrodošli i veselimo vam se!