Kreativne pričaonice

Kreativne pričaonice

Objavljeno, 27. kolovoza 2020. | Djeca

Svake srijede od 18,00 do 19,00 sati, tijekom cijele godine, održavaju se kreativne pričaonice za naše najmlađe korisnike (djeca od 2 do 4 godine starosti). Na njima sudjeluju i roditelji koji, dok djeca s knjižničarkom uživaju u čitanju priča i kreativnom stvaralaštvu, razmjenjuju iskustva o odgoju djece. Pričaonice počinju čitanjem priča prigodne tematike nakon čega slijedi interpretacija i analiza pročitanog te likovno stvaralaštvo. Pričaonice završavaju igrom, plesom ili nekom društvenom igrom.

Jučerašnju radionicu održali smo u prirodi, podno utvrde Stari grad. Na njoj je sudjelovalo 20-ero djece sa svojim roditeljima. Knjižničarka Katarina djeci je pročitala slikovnicu S. Šesto: O devama i velikom srcu Đurđevca nakon čega je uslijedio razgovor o ovim predivnim životinjama te odlazak u Hrvatsku saharu gdje su se djeca imala priliku i uživo družiti s likovima/životinjama ove predivne slikovnice.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje da upišu svoju djecu na pričaonice koje su, kao i sav potreban materijal potreban za provedbu, besplatne.

Upisati se možete putem maila: gradska.knjiznica@djurdjevac.hr, telefona: 048/812-701 ili osobnim dolaskom na Dječji odjel knjižnice.

Veselimo se druženju!