Putopisno predavanje za djecu i roditelje – Planina mi je najdraža škola

Putopisno predavanje za djecu i roditelje – Planina mi je najdraža škola

Objavljeno, 16. siječnja 2023. | Djeca, Događanja, Odrasli

Posebna je radost u dječjim očima kada istražuju novi svijet i upijaju njegove ljepote. Radoznali duh i dječja razigranost temelj su na kojem se mlađim naraštajima usađuje ljubav prema planinama i želja za učenjem u jednom drugačijem okružju. Uistinu, ne uči se samo u školi, iz bilježnice ili udžbenika. Planina je ta koja motivira mališane da zavole učenje kroz igru, putovanje i umjerenu dozu adrenalina koji će njihov izlet učiniti uzbudljivim.
Ekspedicionist i putopisac Matej Perkov održao je brojna predavanja pred mališanima koji su ga motivirali da napiše dječju planinarsku početnicu koju će nam predstaviti uz istoimeno poučno i zabavno predavanje „Planina mi je najdraža škola“. Slike s Velebita, Učke, Biokova i Ivančice oživit će svačiju maštu i želju za boravkom u prirodi – maštajmo zajedno i ostvarimo svoje želje na planini!
U sklopu predavanja Matej Perkov ukratko će predstaviti svoju knjigu, dječju planinarsku početnicu naslova „Planina mi je najdraža škola“ te planinarski dnevnik „Skitnje Ivice i Marice“.
Interaktivno putopisno predavanje održat će se u Gradskoj knjižnici Đurđevac 31. siječnja 2023. godine s početkom u 18,30 sati.
Svi ste dobrodošli!