Promocija knjige P(o)stati zdrav Brune Šimleše koja će se održati 4. ožujka 2022. godine u 18,00 sati

Promocija knjige P(o)stati zdrav Brune Šimleše koja će se održati 4. ožujka 2022. godine u 18,00 sati

Objavljeno, 25. veljače 2022. | Događanja, Književnost, Odrasli

Poštovani,
pozivamo Vas na promociju knjige P(o)stati zdrav Brune Šimleše koja će se održati 4. ožujka 2022. godine u 18,00 sati u Gradskoj knjižnici Đurđevac!
Nakon Ljubavologije i Škole života – orijentiranih na ljubav i (među)ljudske odnose – (P)ostati zdrav fokusira se na zdravlje. Autor kombinira vlastito iskustvo pružanja pomoći oboljelima od raka i zaključke znanstvenih istraživanja koji dokazuju utjecaj uma na tijelo.

Holistički pristupajući zdravlju, autor naglašava važnost misli, emocija i odnosa na naše fizičko stanje te preispituje uobičajeno shvaćanje koncepta zdravog života. Posebno su naglašena četiri faktora koja negativno utječu na zdravlje: neizražavanje emocija, kompromitiranje u odnosima, neosjećanje ljubavi prema sebi i stres.

Knjiga (P)ostati zdrav namijenjena je i zdravima i onima koje već muče boljke da shvate kako svojim odnosom prema sebi i životu mogu poboljšati zdravlje. Važan dio knjige čine i savjeti okolini, odnosno svima koji žele pomoći svojim voljenima u borbi za zdravlje. Bogata primjerima iz stvarnog života, kao i nalazima brojnih znanstvenih istraživanja, knjiga želi kreirati most između znanosti i duhovnosti. Uključujući blagodati klasične medicine u širok okvir holističkog pristupa, (P)ostati zdrav poručuje: naši srce i um izvanredna su tvornica lijekova!

 
Srdačno,
Bernarda Ferderber