Obavijest o otvaranju Gradske knjižnice Đurđevac

Obavijest o otvaranju Gradske knjižnice Đurđevac

Objavljeno, 30. travnja 2020. | Djeca, Odrasli

Gradska knjižnica Đurđevac od ponedjeljka 4. svibnja 2020. godine otvara svoja vrata za cijenjene korisnike (i sve one koji će to tek postati), uz pridržavanje svih epidemioloških, higijenskih i mjera održavanja socijalne distance.
Prva faza rada s korisnicima uključuje ograničene usluge posudbe i povrata građe. Čitaonica, studijski i dječji odjel do daljnjega su zatvoreni, sva događanja i radionice odgođene, a korištenje računala također nije moguće.
Radno vrijeme od 4. svibnja 2020.:
– PONEDJELJAK, UTORAK, ČETVRTAK I PETAK: od 8,00 do 14,00 sati
– SRIJEDA: od 10,00 do 17,00 sati
Upute za korisnike:
– dezinficirati ruke na ulazu u knjižnicu i poštivati razmak od 2 m
– građu koju vraćate odložite na kolica ispred knjižnice (građa se potom smješta u karantenu na 72 sata nakon čega će biti razdužena i pripremljena za daljnju posudbu)
– ako ne želite posuditi novu građu, nema potrebe čekati u redu – odložite građu koju vraćate na kolica i vratite nam se koji drugi dan
– preporučujemo da građu koju želite posuditi dan prije dolaska u knjižnicu naručite putem e-maila: (gradska.knjiznica@djurdjevac.hr) ili telefonom (048/812-701) koristeći naš e-katalog (http://library.foi.hr/lib/index.php?B=87&X=&N=&V=Y&J=&K=&O=&S=&P=P&U=)
kako bi izbjegli dugo čekanje i gužvu (knjige naručene na taj način čekat će Vas na stolu ispred knjižnice dan kasnije, zadužene na Vaše ime pa nema potrebe ulaska u knjižnicu)
– ako niste u mogućnosti koristiti e-katalog, ne brinite – knjige će Vam donijeti vaše knjižničarke jer nećete moći samostalno birati građu i ulaziti među police s knjigama!!
– pratite upute djelatnica i natpise sa smjernicama
– za sva dodatna pojašnjenja i usluge, stojimo Vam na raspolaganju

Svi smo svjesni da knjižnica još neko vrijeme neće funkcionirati kako smo navikli dugi niz godina pa Vas molimo za strpljenje i razumijevanje! Veselimo se ponovnom susretu s Vama, dragi naši korisnici, a do tada čuvajte sebe i svoje bližnje!