Noć knjige 2020.

Noć knjige 2020.

Objavljeno, 21. travnja 2020. | Djeca, Odrasli

Dragi korisnici!

Bliži nam se 23. travanj kada obilježavamo Noć knjige, a ujedno i Dan grada Đurđevca. Iako smo imale velike planove i mnogobrojne aktivnosti kojima smo željele obilježiti ova dva posebna dana, trenutna situacija nam ne dopušta da ih provedemo. Pričekat će neka bolja vremena!

Ovogodišnja Noć knjige posvećena je knjigama koje su mijenjale svijet pa ćemo se u našim aktivnostima i voditi ovom temom. Povezat ćemo je i sa zaštitnikom našeg grada Đurđevca, svetim Jurjem i tako obilježiti i ovaj poseban dan. Zavirite u naše plakate, pronađite neku aktivnost koja se sviđa Vama ili Vašoj djeci i odgovorite nam u komentarima ispod objave. Crteže i priče Vaše djece šaljite na naš mail: gradska.knjiznica@djurdjevac.hr. Odabrat ćemo najuspješnije crteže, priče i komentare te ih nagraditi slikovnicama i knjigama koje će stići na vašu adresu!

I još jedna poruka…Znamo da Vi, baš kao i mi, nestrpljivo čekate ponovno otvaranje knjižnice i ulazak u tajanstveni svijet knjiga. Nedostajete nam i veselimo se novim susretima i događajima na kojima ćemo svi zajedno uživati. Do tada, čuvajte sebe i svoje bližnje! Vidimo se uskoro!