Klub ljubitelja knjige – KLJUK

Klub ljubitelja knjige – KLJUK

Objavljeno, 13. rujna 2021. | Djeca, Događanja, Odrasli

Klub ljubitelja knjige namijenjen je onima kojima je knjiga više od priče, koji čitajući uživaju, opuštaju se, odlaze u neki novi svijet.. Želja nam je na jednom mjestu okupiti ljubitelje čitanja koje, iako različiti po karakternim osobinama, podrijetlu ili generacijskoj pripadnosti, veže istinska strast prema knjizi i svemu vezanom uz nju, želja za učenjem i radoznalost koja im omogućuje kompetentnost i toleranciju kao princip funkcioniranja s okolinom.
Namjera je Kljuk-a okupljati čitatelje koji dijele interes prema istraživanju tema iz književnosti na nov i drugačiji način. Želja nam je dotaknuti se pitanja što i kako danas čitamo, napraviti usporedbu između filmova i knjige, dotaknuti se tema novinarstva i kreativnog pisanja, objavljivati najčitanije naslove i kritike o njima, družiti se s autorima,..
Ako ste se pronašli u nekoj od navedenih karakteristika i ako ste zaljubljenik u knjige i čitanje navratite sutra, 14. rujna 2021. u 18,00 sati u Gradsku knjižnicu Đurđevac i postanite novi član kluba najstrastvenijih čitatelja!
Veselimo Vam se!