Dominic Tešić – predavanje na temu “Ljubav i muško-ženski odnosi”

Dominic Tešić – predavanje na temu “Ljubav i muško-ženski odnosi”

Dominic Tešić, dr. Tradicionalne japanske medicine- vlasnik ordinacije Medicatus u Pitomači te osnivač Adyto akademije , sprema zanimljivo predavanje.

Tema će biti Ljubav i muško-ženski odnosi, održat će se u četvrtak, 7. veljače, s početkom u  18.00 sati, u Gradskoj knjižnici Đurđevac, a namijenjeno je svim generacijama.

– S točke gledišta prirode, odnosno biološke točke gledišta, u dva sata ću pojasniti što je ljubav, kakve ljubavi postoje, što je ljubav u biološkom smislu te kako muškarac doživljava ljubav, kako ju doživljava žena, a kako djeca do pubertetne dobi – najavljuje Dominic.

Dotaknut će se i homoseksualnih ljubavi i ljubavnih trokuta te pojasniti zašto je tako tanka granica između ljubavi i mržnje i na koji je to način povezano.

Prikazat ćemo i slike kako je ljubav moguće vidjeti na mozgu i prezentirati tko kako ljubav doživljava. Objašnjavat ću na primjeru Romea i Julije koji su sinonim strastvene ljubavi čak spremne na smrt – kazuje Dominic.

Ujedno, posjetitelji će dobiti informacije kako da njihovi sadašnji ili budući odnosi bolje funkcioniraju.

– Pojasnit ćemo različite vrste ljubavi koje svatko od nas ima i dati savjete što možemo napraviti da međuljudski ljubavni odnosi budu kvalitetniji i bolji. Uglavnom, za sada imam informacije da se ženskom dijelu publike predavanje neće svidjeti jer je previše konkretno, fali onaj dio romantike, leptirića u želucu i slično, jer mi na ljubav gledamo s točke gledišta prirode, a ne filozofske – priča Dominic te vas sve poziva na ovo zanimljivo izlaganje, kakvo možda još niste imali prilike čuti.

Predavanje je besplatno.