Aloha mentalna aritmetika – uvodno predavanje, 1. ožujka u 17,00 sati

Objavljeno, 21. veljače 2022. | Djeca, Događanja, Odrasli

Svi oni koji žele saznati više o jedinstvenom ALOHA programu mentalne aritmetike i upisati svoje dijete u program Alohe, imaju priliku pridružiti nam se na besplatnoj prezentaciji za roditelje i radionici za djecu u UTORAK 01.03.2022. u 17 sati! Otkrijte zašto u ALOHI leži ključ za otključavanje super moći!

Ovaj je program osmišljen za djecu u dobi od 4 do 13 godina. Potiče njihov mentalni razvoj, i to na zabavan način. ALOHA Mental Arithmetic povećava inteligenciju djece zahvaljujući edukacijskom programu temeljenom na tri ključne točke: računanje abakusom, mentalna aritmetika i didaktičke igre.
Program ALOHA Mental Arithmetic zasniva se na vizualizaciji i konceptualizaciji. Djeca, dakle, uče kako vizualizirati probleme i zadatke u mozgu, što doprinosi boljem razumijevanju, poboljšanju memorije i stjecanju analitičkih sposobnosti. Sve ove vještine imaju direktni pozitivni učinak na njihov uspjeh u školi.

Jedna od glavnih karakteristika ovog programa je njegov razigran i interaktivni karakter. Djeca uče i u isto se vrijeme zabavljaju, zahvaljujući didaktici i metodologiji u kojoj igre imaju važnu ulogu.